#MeraKrypto Malmö – nu kör vi igång!

Foo Café, Malmö

Foo Café Malmö

Nu kör vi igång #MeraKrypto Malmö. I samarbete med Foo Café äger första mötet rum den 8 december.

Vi behöver mera krypto på nätet – både med och utan en säker identifikation. Senaste tidens avslöjanden om massövervakning och olika aktörers agerande för att försämra säkerheten i standarder och produkter har visat att nätet har för mycket information som går i klartext, information som är alldeles för lätt och för billigt att avlyssna. Alla som jobbar med applikationer, webbutveckling och nätverk måste bli bättre på att använda lösningar för konfidentialitet – och den som används mest är TLS; Transport Layer Security. En äldre variant av TLS heter SSL.

Under den här kvällen får du en introduktion till TLS av Olle E. Johansson, erfaren nätverkstekniker och utvecklare (Asterisk.org och Kamailio.org).  Det kommer också vara ett till föredrag innan vi går över till diskussion.

  • Olle E. Johansson, Edvina AB: Introduktion till TLS.  Olle har många års erfarenhet av TLS och jobbar vanligen som konsult och utvecklare av Open Source-program för realtidskommunikation – IP-telefoni. Olle har också skapat webbtjänsten TLS-O-MATIC.com där man kan testa TLS.

 

Mötet är gratis och öppet för alla. Registrera dig på Meetup.com idag!

 

Swedish Network User's society, SNUSSNUS stödjer det här mötet med resebidrag.

Tags: , , ,

Relaterat

Publicerad i Möten Taggar: , , ,

Kategorier

Arkiv