#MeraKrypto Malmö – nu kör vi igång!

Foo Café, Malmö

Foo Café Malmö

Nu kör vi igång #MeraKrypto Malmö. I samarbete med Foo Café äger första mötet rum den 8 december.

Vi behöver mera krypto på nätet – både med och utan en säker identifikation. Senaste tidens avslöjanden om massövervakning och olika aktörers agerande för att försämra säkerheten i standarder och produkter har visat att nätet har för mycket information som går i klartext, information som är alldeles för lätt och för billigt att avlyssna. Alla som jobbar med applikationer, webbutveckling och nätverk måste bli bättre på att använda lösningar för konfidentialitet – och den som används mest är ; Transport Layer Security. En äldre variant av heter SSL.

Under den här kvällen får du en introduktion till TLS av , erfaren nätverkstekniker och utvecklare (Asterisk.org och Kamailio.org).  Det kommer också vara ett till föredrag innan vi går över till diskussion.

  • Olle E. Johansson, AB: Introduktion till TLS.  Olle har många års erfarenhet av TLS och jobbar vanligen som konsult och utvecklare av Open Source-program för realtidskommunikation – IP-telefoni. Olle har också skapat webbtjänsten TLS-O-MATIC.com där man kan testa TLS.

 

Mötet är gratis och öppet för alla. Registrera dig på Meetup.com idag!

 

Swedish Network User's society, SNUSSNUS stödjer det här mötet med resebidrag.

Tags: , , ,

Relaterat

Publicerad i Möten Taggar: , , ,

Kategorier

Arkiv